Kerst op het Overwinningsplein

De feestmaand is begonnen: het Sinterklaasfeest in de Immanuelkerk zorgde voor veel blije kindergezichten en inmiddels zijn de winkels gevuld met mooie kerstversiering, verlichting en kerstproducten.
De winkeliers organiseren voor alle bezoekers en omwonenden op zaterdag 21 december een aantal sfeervolle activiteiten rondom Kerst.

Kerstactiviteiten
Op zaterdag 21 december wordt het gezellig winkelen in winkelcentrum Overwinningsplein. De winkeliers hebben leuke acties en tussen 10.30 en 15.30 uur worden er verschillende activiteiten in kerstsfeer georganiseerd.

De Kerstman zorgt voor een warm welkom en deelt aan iedere bezoeker iets lekkers uit. In de tent op de wandelboulevard liggen materialen klaar om creatief aan de slag te gaan en kosteloos je eigen kerststukje te maken. Zo ga je met een leuk kerst aandenken weer naar huis!
Verder kan men de handen warmen aan een gratis beker warme chocolademelk en genieten van live kersoptredens van onder andere de Mercurius Marching Band en het koor VET!.
 

Bon in de ton Actie
Net als vorig jaar, wordt ook dit jaar de succesvolle Bon in de ton Actie gehouden. Klanten kunnen bij elke aankoop in iedere deelnemende winkel een Bon in de ton kaartje verkrijgen. Na het invullen van de persoonsgegevens, kunnen de kaartjes in de ton bij de Mitra ingeleverd worden.
De actie loopt van zaterdag 7 december t/m donderdag 19 december aanstaande. Op 20 december worden er tien winnende kaarten getrokken en worden de winnaars op de hoogte gesteld.
De kerstman zal vervolgens op 21 december om 11.00 uur bij de warme chocolademelkkraam de prijzen aan de tien winnaars uitreiken. Dit jaar zijn er wederom tien winkeltegoedbonnen t.w.v. €50,00 winnen. Deze bonnen zijn naar vrije keus te besteden bij één van de deelnemende winkels in het winkelcentrum.

De winkeliers wensen u alvast Fijne Feestdagen en zien u graag op zaterdag 21 december: het beloofd een gezellig dag te worden!

Dec,21
11:00
Download
bijlage

Andere evenementen

  • Jul,4
  • 08:00
Spaar tijdens de Zomervakantie m...

Bij alle deelnemende winkels hangt een actieposter en zijn de spaarkaarten verkrijgbaar. Bij i...

  • Jul,10
  • 09:00
Zotte Zomer Prijzen Weken

Iedereen opgelet! Vanaf zaterdag 10 juli as. starten we weer met de Zotte Zomer Prijzen Weken ...

  • Dec,21
  • 11:00
Kerst op het Overwinningsplein

De feestmaand is begonnen: het Sinterklaasfeest in de Immanuelkerk zorgde voor veel blije kind...

  • Nov,23
  • 14:30
Sinterklaasfeest
De gezellige Sinterklaasperiode is weer aangebroken; mooi versierde etalages, heerlijk ruikend sp...